Bel direct op: +31 85 486 86 86

Public Cloud & Dovilo

Met Public Cloud heeft u veel flexibiliteit, een hoge kwaliteit (bij keuze van de juiste partijen), maar ook hogere kosten. Of kan het zo slim dat het u minder kost?

Dovilo sourced integraal in haar dienstverlening binnen de eigen Cloud platformen of publieke Cloud services. Transparant en gevalideerd benaderen wij deze selecties. Hierdoor bent u verzekert van een oplossing die past bij uw organisatie. Zo bursten wij naar onze Cloud productie- of testcapaciteiten of indien wenselijk naar een externe provider zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services (AWS).

Wat is er anders dan in een private Cloud dienst?

Alles is voorgedefinieerd in een prijs per uur per belasting in opslagcapaciteit, cpu, memory of transport van data. Vanwege het flexibele karakter met mogelijkheden iets heel kort te gebruiken liggen de prijzen vooralsnog significant hoger dan voor de langere termijn contracten welke ook worden aangeboden. Door de wirwar aan informatie en de hoeveelheid is het voor een nieuwe gebruiker lastig te doorgronden wat nu de uiteindelijke kosten zijn. Dovilo rekent dit voor u uit en helpen u tijdens deze transformatie.

Indien u backup of disaster recovery overweegt neer te zetten bij een publieke Cloud provider zullen de totale kosten van het repliceren van de data hoger liggen dan bij een private Cloud provider, maar daarentegen zullen er geen overhead kosten zijn voor tijdelijke capaciteit in geval van een calamiteit. Er ligt een 'break-even' punt wanneer het voordeliger is in een private opzet en wanneer in bijvoorbeeld Azure of AWS.

Meer weten bel ons even op voor een afspraak!

 

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu