Bel direct op: +31 85 486 86 86

Disaster recovery-as-a-Service

Een goed Disaster Recovery Plan kan een hoop productieverlies besparen. Een plan is echter nog maar het begin; uitvoering, onderhoud en betaalbaarheid zijn vaak de grootste uitdagingen. Dovilo levert met DR-as-a-Service de ideale oplossing. Onafhankelijk van uw infrastructuur realiseren wij uw uitwijk tijdens downtime, zonder hoge kosten of extra inspanning van uw IT-beheerders.

Gegarandeerde RPO en RTO

Met DRaaS combineert u eigen IT met private en public cloud oplossingen. In de private Cloud bij Dovilo is performance en beschikbaarheid gegarandeerd dankzij onze SLA’s. Ook is het mogelijk om uit te wijken naar een public cloud provider, zoals Amazon Web Services. Daarbij leveren wij de benodigde expertise om uw IT-omgeving geschikt te maken voor probleemloze uit- en inwijk. U bepaalt de RPO en RTO, en Dovilo garandeert de gewenste beschikbaarheid vanuit een dienst, externe locatie, of een on-premise turnkey project. Hiermee is een kopie van de data veilig gesteld buiten de productie-omgeving en kan uw complete back office en VDI-omgeving direct uitwijken. Bovendien wordt het internetverkeer tijdens een uitwijk gerouteerd, zodat alle aangesloten diensten gewoon blijven functioneren.

Onze expertise helpt u snel op weg

Dovilo staat bij met advies en ondersteuning, zodat u verzekerd bent van kwaliteit, continuïteit en een veilige uitwijk. Nog geen Disaster Recovery Plan aanwezig, of de mogelijkheden van uw huidige systemen bespreken? Maak dan nu een afspraak.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu