Bel direct op: +31 85 486 86 86

Cloud Data Opslag

Dovilo's Data Dienst levert u fysiek gedeelde en logisch gescheiden resources als dienst voor hoog-, medium- en archief- performante storage voor al uw dataopslag behoeften tegen een aantrekkelijk tarief.

Er wordt gestreefd naar maximale efficiëntie in het platform om de kosten zo laag als mogelijk en tegelijkertijd in lijn te houden met uw verbruik. Dat kwaliteit van het platform een ‘key’ aandachtspunt is, is terug te zien aan de afgegeven SLA’s. Er kan worden gecombineerd met de diverse keuzes toepasbaar voor uw applicaties.

De data opslag keuzes met het CCD van Dovilo 

De Data dienst levert standaard drie levels voor storage, te weten Intensief, Standaard & Archief. Ook is er een unieke global file systeem oplossing leverbaar.

 

Is uw organisatie toe aan innovatie maar niet aan Cloud diensten? Klik dan hier voor onze projecten met data management oplossingen of verken verder via het overzicht CCD.

Cloud Data Intensief
Cloud Data Intensief

Intensief klasse is bedoeld voor data met hoge transactie volumes en zeer hoge beschikbaarheid eisen of niet standaard functies.

Lees meer »
Cloud Data Standaard
Cloud Data Standaard

Standaard klasse is bedoeld voor de gemiddelde enterprise kantoor automatisering tot 2,500 gebruikers of 100 (virtuele) servers en biedt voor hybride toepassingen zoals Compute of DR een ideale aansluiting.

Lees meer »
Cloud Data Archief
Cloud Data Archief

Archief klasse is bedoeld voor data waar naar verhouding weinig performance behoefte op is in relatie tot het volume. De prijs is zeer belangrijk.

Lees meer »
Global File System
Global File System

Dovilo levert een unieke dienst met 'Global file locking' en tegelijkertijd kunt u op meerdere locaties genieten van toegang tot zeer grote bestanden over een lage bandbreedte.

Lees meer »
Veelgestelde vragen over Cloud Storage
Veelgestelde vragen over Cloud Storage

Cloud Data opslag is een belangrijk onderdeel geworden van een ICT operatie. Nu kan groei worden opgevangen met externe data opslag, maar ook functies zoals back-up, uitwijk en file shares komen steeds vaker van een Cloud provider, zoals Dovilo.

Lees meer »

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu