Bel direct op: +31 85 486 86 86

Cloud Backup

Voor onze klanten die zelf graag controle houden over het proces, maar de eenvoud van een extern veilig backup target tegen aantrekkelijke kosten.

Rekent u weleens uit hoeveel tijd en dus geld spendeert aan back-up? Een eigen 2de locatie? Of misschien tapes die nog zelf worden meegenomen. Controleer en beheer zijn key activiteiten, echter dit menselijk handelen kan leiden tot grote fouten. Daarbij zijn de veelal onzichtbare kosten groter dan u denkt.

Nu is er de mogelijkheid in-één-klap het primaire back-up en restore proces onder controle te houden en uw data veilig extern op te slaan. Zonder grote investeringen en belangrijkste u behoudt maximale controle. 

 

Cloud backup biedt de volgende features en functies

Gehoste externe back-ups op het CCD platform van Dovilo: kopieer back-ups naar een gehoste cloudopslag op een andere locatie via een veilige SSL-verbinding.

Volledig inzicht en beheer: rechtstreeks vanuit de back-upconsole toegang tot gegevens in gehoste back-up repositories en deze herstellen.

Het gebruik van cloudopslag bijhouden en ontvangen van herinneringen voor de verlenging van gehoste opslag. Een moderne back-uparchitectuur: maak gebruik van de moderne back-uptechnologie, zoals back-upkopieertaken met geïntegreerde WAN-acceleratie, progressieve back-ups, GFS-retentieregels (Grandfather/Father/Son)

De zekerheid dat alle data aan de bron (voordat ze het netwerk verlaten), tijdens het verplaatsen en de opslag worden versleuteld, zonder dat dit van invloed is op de datareductie capaciteit van geïntegreerde compressie, deduplicatie en WAN-acceleratie.

 

Hoe werkt het?

De Cloud connector integreert gehoste back-upopslag direct in de back-upconsole:

Dovilo klanten klikken eenvoudig op “Nieuwe service provider toevoegen” en vullen de gegevens in die klanten van ons ontvangen hebben.

De gehoste of “cloud”-opslag wordt zichtbaar in de back-upinfrastructuur. Geen VPN, geen aparte console, en de cloud-opslag functioneert als lokale opslag. Behalve dan dat deze  altijd beschikbaar is, zelfs als de primaire back-up of het datacenter het af laat weten.

Is uw organisatie toe aan innovatie maar niet aan Cloud diensten? Klik dan hier voor onze projecten met data management oplossingen of verken verder via het overzicht CCD.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu