Bel direct op: +31 85 486 86 86

Back-up-as-a-Service

Controle houden over het back up-proces van de data. Dit wil iedereen, maar heeft u wel eens uitgerekend hoeveel tijd en geld de back-up van data kost? Of het onderhouden van een eigen tweede locatie? Of tapes die meegenomen worden, dan wel extern worden opgeslagen? De werkelijke kosten zijn vaak groter dan wordt aangenomen. Daarom bieden wij Back-up-as-a-Service, speciaal voor klanten die wél de controle over hun back-ups willen behouden, maar niet willen investeren in het beheer en onderhoud van de onderliggende systemen.

Maximale controle, minimale kosten

Met BaaS behoudt u maximale controle over het primaire back-up en restore proces, terwijl de data veilig extern is opgeslagen in tier III datacenters. Zónder ingewikkelde processen of grote additionele investeringen, want er wordt enkel betaald naar gebruik. Dit is mogelijk dankzij ons cloud platform, dat het gehele proces beheersbaar, efficiënt en toegankelijk maakt.

De back ups worden via een veilige SSL-verbinding opgeslagen. Daarbij maken wij gebruik van moderne back-up technologie, zoals back-up kopieertaken met geïntegreerde WAN-acceleratie, progressieve back ups en GFS-retentieregels. De data wordt versleuteld zonder invloed op de geïntegreerde compressie, deduplicatie en WAN-acceleratie. De back ups blijven inzichtelijk via de gebruiksvriendelijke Dovilo console. Hiermee heeft u toegang tot back up repositories om data te herstellen. Ook wordt het gebruik van cloudopslag bijgehouden en worden meldingen verzonden wanneer uitbreiding van de opslaglocatie vereist is.

Is er binnen uw organisatie tijdelijk geen kennis beschikbaar of doet zich een ander probleem voor? Dan bieden de specialisten van Dovilo ondersteuning.

Bespreek de mogelijkheden met een specialist

Wilt u liever back-ups maken zonder cloud diensten? Bekijk dan onze Data Management oplossingen. Of maak een afspraak met een specialist om de juiste oplossing te bespreken.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu