Bel direct op: +31 85 486 86 86

Back-up-as-a-Service

Een bedrijf kan niet zonder back-ups. Het is het opvangnet in geval u onverhoopt niet meer bij bestanden kunt of data verloren gaan. Zelf back-up systemen en een off-site locatie beheren is complex, kost veel tijd en vereist investeringen. Met BaaS maakt u makkelijk en snel back-ups tegen een vaste prijs, zonder de beheerzorg.

Volledige back-up: server én cloud

Wij brengen uw bedrijfssystemen in kaart en bespreken met u welke toekomstplannen u heeft. Op basis hiervan bepalen wij hoeveel opslagcapaciteit nodig is voor de back-ups. Daarnaast kunnen wij aan de hand hiervan advies geven over de netwerkverbindingen. Voor back-ups raden wij in het algemeen dedicated lijnen aan. Zo bent u zeker van een optimale performance en de hoogste veiligheid.

 Als u cloud diensten afneemt, nemen we die ook mee in het back-up plan. Zonder probleem voegen we bijvoorbeeld uw email, Office 365 of SharePoint toe aan de back-ups. Zodoende heeft u meteen reservekopieën van uw online data in geval een cloud platform problemen ondervindt. Indien gewenst kan de back-up dienst uitgebreid worden met onze distaster recovery-as-a-service. Op die manier wapent u zich maximaal tegen noodsituaties.

Veilig, betrouwbaar en snel

Bij ons staat veiligheid voorop. Uw data wordt verstuurd over netwerkverbindingen die met SSL versleuteld zijn. Vervolgens bewaren we uw back-ups in onze Tier III datacenters. Die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. En natuurlijk blijft u baas over uw data. Via een gebruiksvriendelijke portal heeft u te allen tijde toegang tot uw back-ups om makkelijk en snel uw bestanden weer te herstellen.

 Om de benodigde bandbreedte te beperken gebruiken we de modernste compressie en deduplicatie technieken. Dit reduceert de hoeveelheid te versturen data aanzienlijk. Daarnaast zorgen we dat we met zo min mogelijk back-ups toch altijd al uw data kunnen herstellen. Dat doen we onder andere door progressieve back-ups. Hierbij is nog maar één volledige back-up nodig en hoeven we vervolgens alleen de veranderingen op te slaan.

Flexibel schaalbaar met voorspelbare kosten

Wij monitoren uw back-up omgeving 24x7. Daardoor weten we altijd zeker dat er voldoende opslagcapaciteit is voor uw back-ups. Voor een optimaal resultaat kan Dovilo uw bedrijfssystemen 24x7 monitoren. Op die manier beschikt u over een flexibel schaalbare oplossing, waarbij u capaciteit volledig naar behoefte afneemt. Omdat u daarbij alleen naar verbruik betaalt, staat u nooit voor financiële verrassingen.

Wilt u meer weten over Backup-as-a-Service? Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu