Bedrijfsdata beschikbaar en beschermd in de cloud

23 april 14.00 – 15.00

Gratis registratie

Samen met onze partner Cohesity organiseren wij een webinar. Hierin wordt het beschermd opslaan van uw data in de cloud en hoe deze data altijd beschikbaar te hebben behandeld.

Over het webinar

Tijdens het webinar verkrijgt u onder meer inzicht in het belang van een goed datamanagement beleid. Hoe zorgt u als bedrijf ervoor dat bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar is maar zorgt u er ook nog voor dat dit op een veilige en betrouwbare wijze gebeurt? De afsluitende Q&A geeft de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts.

De volgende onderwerpen worden besproken tijdens het webinar:

  1. Data altijd en overal beschikbaar in de cloud zonder performance-issues Hoe voorkomt u performance-issues in de publieke wereldwijde cloud? Steeds meer bedrijven maken de overstap naar de cloud, vaak zonder goede datamanagementstrategie. Problemen met de beschikbaarheid van data zijn dan vaker regel dan uitzondering. In een steeds veranderende cloud-omgeving wordt het datamanagement steeds complexer. Hoe gaat u daar als bedrijf mee om?
  2. Essentiele Office 365 & Azure back-up oplossingen Meer en meer bedrijven worden afhankelijk van Office365. Vanuit compliance en de garantie van data beschikbaarheid is het essentieel voor bedrijven om een goede back-up strategie te ontwikkelen. Voor een goede back-up van de data op een ander platform zijn inmiddels meerdere oplossingen. Hoe pakt u dit goed aan en welke oplossing biedt de meeste veiligheid en eenvoud voor het veilig stellen van uw data?
  3. Ransomware bescherming Iedereen is bekend met de nieuwsberichten over ransomware aanvallen bij ziekenhuizen, overheden en bedrijven. De bescherming van data wordt steeds belangrijker, maar ook steeds complexer. Hoe kunt u als organisatie uw back-up infrastructuur zo robuust maken zodat deze voldoende beschermd is tegen ransomware?
  4. Disaster Recovery van en naar cloud diensten Zowel bij data-opslag in de publieke, private of hybride cloud is het essentieel om een disaster recovery plan te hebben. Beleidsmaatregelen, hulpmiddelen en procedures om herstel of voortzetting van de vitale cloud-infrastructuur te garanderen zijn essentieel. Wanneer denkt u hier als bedrijf over na en wat zijn de te nemen stappen bij het opstellen van een disaster recovery plan?

Advies op locatie

Deelnemers die zich graag verder willen verdiepen in de besproken thema’s, middels een fysieke afspraak op locatie, krijgen tevens een gratis consult aangeboden. Onze experts plannen graag een afspraak voor een hybrid cloud consult. Naast het consult ontvangt u een kosteloos adviesrapport met daarin de te nemen stappen om cloudprojecten binnen de organisatie te optimaliseren of succesvol te starten.

Gebruik het formulier om u aan te melden voor het webinar. Wij kijken er naar uit om u te “ontvangen” tijdens het webinar en alle vragen rondom het veilig stellen en beschikbaar houden van bedrijfsdata in de cloud te beantwoorden.

Geen goede timing?

Geen probleem! Schrijft u zich alsnog in voor het webinar. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt na afloop een opname van het webinar toegestuurd.